Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych

    Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych

    Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych

    Pliki do pobrania

    bip

    Informacje o publikacji dokumentu

     
    Data utworzenia: 14.04.2022 Data publikacji: 05.03.2018 13:46 Data ostatniej modyfikacji: 25.08.2023 10:36
    Autor: Sławomir Nosowski Osoba publikująca: Sławomir Nosowski Osoba modyfikująca: Sławomir Nosowski
«Powrót

Postępowanie na sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku i Białobrzegach. 0301.ELZ.260.1.19.2022

Postępowanie na sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku i Białobrzegach. 0301.ELZ.260.1.19.2022

Postępowanie na sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku i Białobrzegach. 0301.ELZ.260.1.19.2022

Krajowa Szkoła Skarbowości (Zamawiający) działając na podstawie ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (t.j.Dz. U. z 2022 r., poz. 1710 z późn. zm.) zawiadamia, że zostało wszczęte postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego pn.:

„sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku i Białobrzegach"

Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-cf23467c-7add-11ed-94da-6ae0fe5e7159

Wykonawca zamierzający wziąć udział w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego musi posiadać konto na Platformie e-Zamówienia.
 
Szczegółowe informacje na temat zakładania konta, zasady i warunki korzystania z Platformy eZamówienia określa regulamin dostępny pod adresem: https://ezamowienia.gov.pl/pl/regulamin/#regulamin-serwisu, oraz informacje zamieszczone w zakładce „Centrum Pomocy" – zawierające interaktywne instrukcje. Pozostałe informacje zawarte są w rozdziale 8 SWZ.

 

bip

Informacje o publikacji dokumentu

 
Data utworzenia: 14.12.2022 Data publikacji: 14.12.2022 13:32 Data ostatniej modyfikacji: 14.12.2022 13:32
Autor: Sławomir Nosowski Osoba publikująca: Sławomir Nosowski Osoba modyfikująca: Sławomir Nosowski