Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych

    Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych

    Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych

    Pliki do pobrania

    bip

    Informacje o publikacji dokumentu

     
    Data utworzenia: 14.04.2022 Data publikacji: 05.03.2018 13:46 Data ostatniej modyfikacji: 25.08.2023 10:36
    Autor: Sławomir Nosowski Osoba publikująca: Sławomir Nosowski Osoba modyfikująca: Sławomir Nosowski
«Powrót

Postępowanie na usługi gastronomiczne świadczone dla uczestników szkoleń odbywających się w filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Muszynie w obiekcie w Krynicy-Zdroju . 0301.ELZ.260.1.10.2023

Postępowanie na usługi gastronomiczne świadczone dla uczestników szkoleń odbywających się w filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Muszynie w obiekcie w Krynicy-Zdroju . 0301.ELZ.260.1.10.2023

Postępowanie na usługi gastronomiczne świadczone dla uczestników szkoleń odbywających się w filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Muszynie w obiekcie w Krynicy-Zdroju . 0301.ELZ.260.1.10.2023

Krajowa Szkoła Skarbowości (Zamawiający) działając na podstawie ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. z 2022 r., poz. 1710 z późn. zm.) zawiadamia, że zostało wszczęte postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego pn.:

„Postępowanie na usługi gastronomiczne świadczone dla uczestników szkoleń odbywających się w filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Muszynie w obiekcie w Krynicy-Zdroju"

Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-7c59496e-ca3f-11ed-9355-06954b8c6cb9

Wykonawca zamierzający wziąć udział w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego musi posiadać konto na Platformie e-Zamówienia.
 
Szczegółowe informacje na temat zakładania konta, zasady i warunki korzystania z Platformy eZamówienia określa regulamin dostępny pod adresem: https://ezamowienia.gov.pl/pl/regulamin/#regulamin-serwisu, oraz informacje zamieszczone w zakładce „Centrum Pomocy" – zawierające interaktywne instrukcje. Pozostałe informacje zawarte są w rozdziale 8 SWZ.

 

bip

Informacje o publikacji dokumentu

 
Data utworzenia: 27.03.2023 Data publikacji: 27.03.2023 10:16 Data ostatniej modyfikacji: 27.03.2023 10:16
Autor: Sławomir Nosowski Osoba publikująca: Sławomir Nosowski Osoba modyfikująca: Sławomir Nosowski