Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych

    Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych

    Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych

    Pliki do pobrania

    bip

    Informacje o publikacji dokumentu

     
    Data utworzenia: 23.04.2024 Data publikacji: 05.03.2018 13:46 Data ostatniej modyfikacji: 23.04.2024 11:10
    Autor: Sławomir Nosowski Osoba publikująca: Sławomir Nosowski Osoba modyfikująca: Sławomir Nosowski
«Powrót

Postępowanie na sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do Filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku i Białobrzegach

Postępowanie na sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do Filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku i Białobrzegach

Postępowanie na sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do Filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku i Białobrzegach

Nr sprawy: ELZ.260.1.25.2017

próg wartości zamówienia: powyżej 30 000 euro

Pliki do pobrania

bip

Informacje o publikacji dokumentu

 
Data utworzenia: 07.11.2017 Data publikacji: 07.11.2017 14:08 Data ostatniej modyfikacji: 08.01.2018 13:47
Autor: Sławomir Nosowski Osoba publikująca: Sławomir Nosowski Osoba modyfikująca: Sławomir Nosowski